Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Axels Tivoli

Öppettider

Onsdag 27 juni – Tid: 11.00 – 01.00
Torsdag 28 juni – Tid: 11.00 – 01.00
Fredag 29 juni – Tid: 11.00 – 02.00
Lördag 30 juni – Tid: 11.00 – 02.00
Söndag 1 juli – Tid: 11.00 – 16.00

Entré till tivolit är GRATIS under hela Stadsfestens öppettider!

The Tomcoversband

Är ett tolkbaserat dansband som framförallt spelat för döva, handikappade och hörselskadade. Kort och gott ett dansband i teaterstuk som vill ge handikappade och döva en full show till ett dansband som dom inte har möjlighet se, för att inte finns någon som tolkar.

Det hela började redan 2007 efter vi varit med i tisdagsklubbens talangtävling som gjorde att vi fick en del att göra och mycket nytt har hänt sedan dess.

Vi har spelat på krogar, bröllop, födelsedagar och stuglogar. En del ställen har blivit fast återkommande för varje år. Nu är drömmen att få åka söderut i landet och spela för fler!

Artikel i Norran

Medlemmar i bandet är:

Tommy Eriksson – Grundare och trumslagare sen 2007
Martin Liden – Gitarr/sång sedan 2007
Jörgen Sandström – Dubbelsynth sen 2007
Thomas Skoog – Gitarr/sång sen hösten 2015
Marie Skoog – Sång sen november 20016
Mikael Lingren – Bas/sång sen augusti 2016

Galagänget

Galagänget är en grupp som kämpar mot mobbing. Galagänget startade 2011 och har haft fullt hus på Nordanåteatern.

Förra året stod Galagänget på Stadsfesten för andra gången och responsen blev milt sagt positiv, så nu har Galagänget tagit sikte på Stadsfesten 2018 för att ta den med storm en 5:e gång!

Galagänget spelade under 2016 in sin första skiva.

Halm

Lördag den 1 juli

HALM är ett countryband bestående av de fem medlemmarna Johanna Sandgren (banjo & sång), Lisa Johansson (piano, mandolin & sång), Maja Lundgren (kontrabas & sång), William Eriksson (gitarr) och Gustav Nestander (trummor). De har bl.a spelat på Country- & Rockfestivalen på Gumboda Hed somrarna 2012, 2014 och 2015.

De kom tvåa bland 600 band i den nationella finalen (av 16 finalistgrupper) i ”Livekarusellen” i Malmö i maj 2013. De spelade på High Chaparral Country Music Festival 2013. Därefter har de bland annat spelat i Mosjoen & Svartisen i Norge, spelat i samband med kvartsfinalen i EM i Damfotboll 2013 i Linköping, på Umeå Live 2015 & Dansgalan i Storuman 2016. Halm har spelat på ett flertal folkmusikfestivaler och hösten 2014 fyllde de själva hela konserthallen Nordanåteatern i Skellefteå 2015.

https://www.halmcountry.se
https://www.facebook.com/halmcountry/

https://www.youtube.com/watch?v=P4zu1mrUmF8

QueerSalsa Stockholm Performance Team

LÖRDAG DEN 1 JULI

Salsa-show!

QueerSalsa Stockholm Performance Team har rest hit för att visa oss dansglädje utöver det vanliga. I kombination med den färgsprakande dansen får vi ta del av dansarnas olika berättelser om hur det är för en kvinna att föra en man, hur roligt det är att dansa på scen efter 50, hur både lätt- och påklädda scenkläder passar allas kroppar, vilken dansglädje som finns i att kunna dansa med alla oavsett eventuellt kön m.m.

Välkommen att titta, njuta och skaka höfter och axlar i takt till showen!

https://facebook.com/QueerSalsaStockholm/
http://www.queersalsa.se/

Norrdans

Norrdans

Norrdans – Norrlands egna internationella och professionella dansensemble – utmanar och hänför genom den samtida dansens varierande och ordlösa språk. Ambitionen är att erbjuda en mångfald av upplevelser, kanske locka till insikt eller ge hopp. Och inte minst ska publiken överraskas av varje föreställning!

Läs mer här