Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

E-TYPE

Torsdag 29 juni

E-type värmer upp Stadsfesten med en förfest, kallad Preparty Torsdag! E-Type började sin musikkarriär 1991 när han tillsammans med Stakka Bo hade ett band och släppte några singlar utan större framgång.

Det var när han som soloartist började jobba med Denniz Pop och Max Martin 1994 som det stora genombrottet kom. ”Set The World On Fire” var singeln som spelades i varenda radio och på varje disco i Sverige. Efter det har E-Type varit en trogen ”hitmaskin” och släppt låtar som ”This Is The Way”, ”Here I Go Again”, ”Russian Lullaby”,”Paradise”, ”Life”, ”Angels Crying”, ”Campione 2000″… och listan tar inte slut där. E-type är en av landets mest pålitliga leverantörer av radiohits.

Låtar som både fyller klubbarnas dansgolv och drar mängder av åskådare till konserter. På den punkten är det egentligen kanske inte så mycket som ändrats sedan debuten. Det har bara blivit mer. E-Type var under hösten 2011 med i TV-programmet ”Så mycket bättre”. Det var i samband med den medverkan som han senast släppte ny musik. Bland annat gick han upp på iTunes första plats med sin tolkning av Lalehs låt ”Snö”. I Skellefteå är E-type närmast en ikon då han gång på gång fyllt torget vid sina spelningar. I sommar är det 7 år sen sist så varmt välkommen tillbaka E-TYPE!

http://www.etype.se

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Se till att spara pengar genom att köpa förköp!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search